Uw tuin in optima forma? Bel ons!

Wat uw hovenier in de regio Den Haag voor uw tuin kan betekenen

Dakterrassen in trek

Er komen, naast de bestaande balkons, steeds meer dakterrassen bij. Niet iedereen woont nu eenmaal op de begane grond, maar veel mensen zouden maar al te graag een eigen stukje groen tot hun beschikking hebben. Er is gelukkig veel mogelijk op het gebied van de tuininrichting van dakterrassen en balkons. Het uitzicht vanaf het balkon is natuurlijk al meteen een enorm pluspunt en het aanbrengen van passende groenvoorzieningen is niet alleen een leuke uitdaging; dit type groenvoorziening nodigt uit tot het bedenken van creatieve oplossingen. Het zal u verbazen hoeveel groen u op uw balkon kwijt kunt. Uiteraard is het belangrijk uw planten goed te blijven verzorgen, maar dat spreekt voor zich. Er is tegenwoordig gelukkig heel veel mogelijk voor kleine oppervlakten. En hoe fijn is het om met blote voeten in zacht natuurgras te staan. Vier hoog.

Boomverzorging moet gebeuren

Veel bomen worden helaas ziek door slechte verzorging. Dit gebeurt vaak niet eens opzettelijk. Het is meestal een gevolg van gebrek aan kennis over deze reuzen van de natuur. Een boom hoort bijtijds te worden gesnoeid en gecontroleerd op ziektes. Gebeurt dit niet, dan kan dit zelfs een gevaar vormen voor de omgeving. Een zieke boom kan omvallen en te lange takken kunnen breken. En daar wilt u niet onder staan. Een goede verzorging kan dus in meerdere opzichten een redding zijn. Niet alleen voor de boom, maar ook voor de omgeving.

De specialisten maken het waar

Niet iedereen staat bekend om het bezitten van groene vingers. Dit betekent natuurlijk niet dat deze mensen niet van de natuur houden. Voor hen is het fijn om te weten dat er specialisten zijn die precies weten wat wel en niet te doen met betrekking tot de groenvoorziening.